Welkom gast! Aanmelden Registreren


Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PHP Warning?
#1
Exclamation 

Hey RN Happysmile

Nu ik weer thuis ben van skivakantie ben ik verder gegaan
met mijn site en ben gestart met het afmaken van mijn register en
login systeem. Nu, op Localhost werkt alles prima maar van zodra ik
het op mijn webhost zet krijg ik deze PHP Errors/Warnings te zien:

PHP-code:
Warningsession_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter headers already sent (output started at /home/josdemw103/domains/swizzyentertainment.com/public_html/test_se/login/login-exec.php:4in /home/josdemw103/domains/swizzyentertainment.com/public_html/test_se/login/login-exec.php on line 40

Warning
session_regenerate_id() [function.session-regenerate-id]: Cannot regenerate session id headers already sent in /home/josdemw103/domains/swizzyentertainment.com/public_html/test_se/login/login-exec.php on line 102

Warning
Cannot modify header information headers already sent by (output started at /home/josdemw103/domains/swizzyentertainment.com/public_html/test_se/login/login-exec.php:4in /home/josdemw103/domains/swizzyentertainment.com/public_html/test_se/login/login-exec.php on line 108 

Iemand die hier meer van af weet?
Alvast bedankt,
Prettige vakantie nog Happysmile
-Explorer
Alleen geregistreerde leden kunnen deze link zien. Registreer of log in om te bekijken.
 
#2
Er zit al een vorm van output voor je Header of session_start
 
#3

Kan je me iets meer uitleg geven aub? Dat zou fijn zijn Happysmile
Als je me wil helpen stuur dan PM ofzo dan geef ik je skype of join me Happysmile

Alleen geregistreerde leden kunnen deze link zien. Registreer of log in om te bekijken.
 
#4
Je kan het beste even je login-exec.php plaatsen
 
#5
Hij geeft foutmeldingen in de bestanden, in die bestanden werkje met header(); neem ik aan?

Deze melding krijg je alleen als er een vorm van output (html en dergelijke) boven de Header zit.
 
#6
(07-04-2013, 19:03)Jeroen262 schreef: Je kan het beste even je login-exec.php plaatsen

Dit is de login-exec :

PHP-code:
<?php
    session_start
();
    require_once(
'config.php');
    
$errmsg_arr = array();
    
$errflag false;
    
$link mysql_connect(DB_HOSTDB_USERDB_PASSWORD);
    if(!
$link) {
        die(
'Failed to connect to server: ' mysql_error());
    }
    
$db mysql_select_db(DB_DATABASE);
    if(!
$db) {
        die(
"Unable to select database");
    }
    function 
clean($str) {
        
$str = @trim($str);
        if(
get_magic_quotes_gpc()) {
            
$str stripslashes($str);
        }
        return 
mysql_real_escape_string($str);
    }
    
$login clean($_POST['login']);
    
$password clean($_POST['password']);
    if(
$login == '') {
        
$errmsg_arr[] = 'Gebruikersnaam ontbreekt';
        
$errflag true;
    }
    if(
$password == '') {
        
$errmsg_arr[] = 'Wachtwoord ontbreekt';
        
$errflag true;
    }
    if(
$errflag) {
        
$_SESSION['ERRMSG_ARR'] = $errmsg_arr;
        
session_write_close();
        
header("location: login-form.php");
        exit();
    }
    
$qry="SELECT * FROM members WHERE login='$login' AND passwd='".md5($_POST['password'])."'";
    
$result=mysql_query($qry);
    if(
$result) {
        if(
mysql_num_rows($result) == 1) {
            
session_regenerate_id();
            
$member mysql_fetch_assoc($result);
            
$_SESSION['SESS_MEMBER_ID'] = $member['member_id'];
            
$_SESSION['SESS_FIRST_NAME'] = $member['firstname'];
            
$_SESSION['SESS_LAST_NAME'] = $member['lastname'];
            
session_write_close();
            
header("location: member-index.php");
            exit();
        }
        else {
            
header("location: login-failed.php");
            exit();
        }
    }else {
        die(
"Query mislukt");
    }
?>
Alleen geregistreerde leden kunnen deze link zien. Registreer of log in om te bekijken.
 
#7

De boel fuckt up, omdat je, je headers al stuurt voordat je de andere code doet.
Zorg dat je voordat je je headers stuurt je ob_start(); toevoegt.
De rest mag je zelf uitzoeken anders leer je niks Happysmile

 
#8
(09-04-2013, 22:52)Sir.Schiz0ide schreef: De boel fuckt up, omdat je, je headers al stuurt voordat je de andere code doet.
Zorg dat je voordat je je headers stuurt je ob_start(); toevoegt.
De rest mag je zelf uitzoeken anders leer je niks Happysmile

Ja laten we de fouten verbergen inplaats van oplossen.
 
#9
(09-04-2013, 22:57)sef schreef:
(09-04-2013, 22:52)Sir.Schiz0ide schreef: De boel fuckt up, omdat je, je headers al stuurt voordat je de andere code doet.
Zorg dat je voordat je je headers stuurt je ob_start(); toevoegt.
De rest mag je zelf uitzoeken anders leer je niks Happysmile

Ja laten we de fouten verbergen inplaats van oplossen.

Kan je mij dan aub wat meer uitleg geven? Dat zou zeer leuk zijn! Tounge
Alleen geregistreerde leden kunnen deze link zien. Registreer of log in om te bekijken.
 
#10
(09-04-2013, 23:59)Explorer schreef:
(09-04-2013, 22:57)sef schreef:
(09-04-2013, 22:52)Sir.Schiz0ide schreef: De boel fuckt up, omdat je, je headers al stuurt voordat je de andere code doet.
Zorg dat je voordat je je headers stuurt je ob_start(); toevoegt.
De rest mag je zelf uitzoeken anders leer je niks Happysmile

Ja laten we de fouten verbergen inplaats van oplossen.

Kan je mij dan aub wat meer uitleg geven? Dat zou zeer leuk zijn! Tounge

Sure.

Wat je nu hebt is een header(); midden in je code, dat kan... maar dan krijg je deze errors. Je kan het verhelpen door met ob_* te gaan werken. Eerlijk gezegd gebruik je server ram die je niet hoeft te gebruiken.

Wat je moet doen is je code zo opbouwen dat alle headers boven eventuele output staan. Denk hierbij aan HTML of aan echo's, prints en dergelijke.
 
  




Leden die dit momenteel bekijken: 1 gast(en)