Welkom gast! Aanmelden Registreren


Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MineHosting - Voordelige minecraft, web en VPS hosting!
#1

Goedendag RetroNet,

Bij deze wil ik je informeren over een nieuwe minecrafthosting partij genaamd MineHosting.

Over ons:
MineHosting is sinds juli 2016, opgestart met slechts één doel voor ogen; het verzorgen van jouw gameserver. Wij zullen er alles aan doen, om jouw succes draaiende te houden. Daarnaast breiden wij continu uit met onze service en diensten. Inmiddels heeft MineHosting zich opgeklommen naar een zekere speler in de zakelijke markt, en houden wij 300+ servers up-and-running.

Waarom moet je kiezen voor ons?
MineHosting, houdt van geweldige support, lage prijzen, stabiele en snelle servers! Dit is dan ook ons grote doel. Wij bieden de goedkoopste minecraftservers op de markt. Natuurlijk ontbreekt hier niks aan. Je krijgt 24-7 websupport, gratis start-up hulp (makkelijk om je server op te starten en spelers te krijgen)  en gratis reclame op één van onze forums!

Prijzen:
Al onze prijzen zijn gebaseerd, op andere bedrijven op de zakelijke markt. Wij zijn elk bedrijf langs gegaan, en je hebt bij ons de beste prijs-kwaliteitsverhouding! Je hebt namelijk al een 1GB server voor € 2,50 per maand!

Elke dag een actie:
Houd onze Twitter goed in de gaten, want dagelijks staat jou een nieuwe deal te wachten! De zogenoemde "MineDeals". Van hoge kortingen, tot gratis servers. Elke dag staat er voor jou een nieuwe, gekke, en leuke actie te wachten! Vergeet ons dus niet te volgen!

We hopen je zo voldoende informatie te hebben! Voor vragen kan je reageren op het forum, of een berichtje sturen!

Wij zien je graag tegemoet. Kijk snel op onze website

[Afbeelding: minehostingsmall-200x60.png]

 
Reageer
  
Leden die dit momenteel bekijken: 1 gast(en)