Welkom gast! Aanmelden Registreren


Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[HELP] R63b packet van Afrika probleem [HELP]
#1
Exclamation 

Ik heb deze tut volledig na gedaan en alles werkt enzo. Buiten 1 ding!
Ik ga dus de client in, alles werkt,
Ik maak een kamer, alles werkt,
Ik plaats meubels in de kamer. En als ik opnieuw naar mijn kamer ga,
zijn ze weg? Ook met de commands: :reload. Is alles weg. (De meubels)
Kan iemand me hier met helpen Bigsmile ?

Alvast bedankt.






-Official
-Retronet Lid

[Afbeelding: iyq42d.png]
 
#2
Dan heb je als het goed is de verkeerde EMU Dowload die van leenster ;D
[Afbeelding: 402_712_27_28.0697918001382714121.gif]
 
#3
Heb je die emu gedownload die in mn topic was vermeld?
-----
En de database? zit bij de emu
Heart 
 
#4

Ik gebruikte de db die jou thread stond. Ook de emu. Ik gebruik xampp 1.7.3


Alles doet het prima; buiten dat de meubels verdwijnen uit mn hand en uit de kamer. Frown
[Afbeelding: iyq42d.png]
 
#5
Ik heb hetzelfde probleem maar dan met die emu van Leenster.

.....
 
#6

Gebruik de emu van in Afrika's topic. Die werkt. Pak dan een andere database. Bigsmile

[Afbeelding: iyq42d.png]
 
#7
Gerbruik de Yabbo Db ;D
[Afbeelding: 402_712_27_28.0697918001382714121.gif]
 
#8
(09-04-2013, 14:52)Unlimted schreef: Gerbruik de Yabbo Db ;D

Yobbo db?
Ik denk dat het aan de database licht... Ik stel voor dat je die tabel verwijderd en een nieuwe plaatst.
 
#9
(09-04-2013, 14:58)Error schreef:
(09-04-2013, 14:52)Unlimted schreef: Gerbruik de Yabbo Db ;D

Yobbo db?
Ik denk dat het aan de database licht... Ik stel voor dat je die tabel verwijderd en een nieuwe plaatst.

Ga ik volgende week eens proberen!

#Ben bij mn vader Bigsmile
[Afbeelding: iyq42d.png]
 
  




Leden die dit momenteel bekijken: 1 gast(en)