Welkom gast! Aanmelden Registreren


Waardering:
 • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Fortnite Tips & Tricks
#1
Fortnite is uitgegroeid tot een ontzettend populaire game. Het succes van PlayerUnknown's Battlegrounds is ondertussen zelfs voorbijgestreefd dankzij de eigen unieke aanpak van Battle Royale, en het feit dat het free-to-play is op consoles.

Vele Fortnite Battle Royale tips en tricks zullen ook gelden wanneer je andere Battle Royale games zoals bijvoorbeeld PUBG speelt, maar toch zijn er genoeg verschillen die van belang zijn. Daarom geven wij je enkele tips om zeker je volgende paar matches te winnen.
an tips over wanneer je moet bouwen, tot het vinden van schatkisten, en de beste manieren om verborgen te blijven, hier zijn al onze Fortnite Battle Royale tips, tricks en verschillen.

Essentiële Fortnite Battle Royale tips en tricks

Ongeacht welke Battle Royale game je speelt, er zijn een aantal tips die je altijd zullen helpen overleven.
 • Wanneer je beweegt van de ene locatie naar de andere, vermijd je best om in open ruimtes rond te lopen. Gebruik bomen, gebouwen of kliffen als dekking zodat je niet gespot wordt. Verrast worden door iemand die je niet ziet, betekent dat je zonder twijfel het loodje legt.

 • Zelfs al zit je in de veilige cirkel, ga er niet van uit dat alle andere spelers daar ook zijn. Er zullen er namelijk steeds meer binnensijpelen. Onthou dit zodat je niet zomaar in de rug wordt geschoten, en gebruik het in je voordeel wanneer je binnenkomende spelers vanop een afstand wilt neerhalen - liefst in de dekking van een gebouw.
  • Zie je een andere speler of hoor je nabij geweerschoten, maak dan de afweging of je wel echt wilt nabij komen. Je kunt namelijk gemakkelijk tegenover iemand staan die zwaarder bewapend is, of tegenover een squad vijanden. Aan de andere kant kun je je ook pas mengen in een vuurgevecht wanneer het bijna afgelopen is, en de overblijvende gewonde spelers zelf opeisen. Op die manier kun je sterke wapens en ammo op een simpele manier verzamelen.

  • Speel met een headset of met goeie oordopjes! Op die manier kun je spelers namelijk dichterbij horen komen. Bewegingsgeluiden zijn in deze shooter namelijk veel luider dan in de meeste andere games, en het geeft je zo de tijd om te anticiperen op andere spelers.

  • Wapens, ammo en grondstoffen spawnen steeds in gebouwen en andere structuren. Essentieel is dat ze vooral in de meer bevolkte gebieden voorkomen. Dat betekent niet dat je meteen daar naartoe moet gaan, want iedereen rusht naar deze items. Je moet dus de risico's afwegen tussen betere loot en sterke tegenstanders. Zoek de balans en bouw genoeg vertrouwen op om de dorpjes te verkennen wanneer je arsenaal groeit. Of negeer gebouwen volledig, dat kan ook natuurlijk.

   • Toptip: wanneer je een gebouw binnengaat, sluit dan de deur achter je. Op die manier lijkt het alsof er niemand binnen is en kun je binnenkomende spelers verrassen. Aan de andere kant is een open deur ook een teken dat een gebouw al geloot is. Het wordt zo dus een heuse mindgame!

   • Meer fortnite tips? Kijk : Alleen geregistreerde leden kunnen deze link zien. Registreer of log in om te bekijken.
Never Lose The Fucking Hope

Discord KuKlux ✓ᵛᵉʳᶦᶠᶦᵉᵈ#2202

 
Reageer
#2
Nice!
 
Reageer
#3
Bedankt!
 
Reageer
  
Leden die dit momenteel bekijken: 1 gast(en)