Welkom gast! Aanmelden Registreren


Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fashhotel !
#1
Alleen geregistreerde leden kunnen deze link zien. Registreer of log in om te bekijken.

 Hey Retronetter's

 Hierbij wil ik jullie kennis laten maken met een nieuw hotel: Fash ! Jullie denken vast, pff... weer zo'n nieuw hotel, en er zijn er al zoveel. Ik wil jullie graag laten zien wat er dan zo speciaal is aan Fash !,

 en waarom je daar eens langs zou moeten gaan.

 Korte Inleiding:

De beheerders van Fash ! zijn niet echt super bekende spelers in de retro wereld, en zullen dus veel moeten leren. Ze staan dus voor alles open. Fash! heeft goede ideeën voor in de toekomst, nu nog de ervaring om het uit te voeren.

 De reden waarom jij het hotel komt bezoeken:

De titel zegt het al, we gaan het nu hebben over de reden waarom jij fash komt bezoeken. fash moet steeds creatiever en creatiever worden. En natuurlijk hebben wij ook de nieuwe kleding!
  
   Sollicitatie

Je raadt het al, of niet. De sollicitaties, elk hotel heeft het en zo ook wij. Iedereen zou wel een plekje willen in ons staff team hè. Helaas is dat niet voor iedereen weggelegd, je moet de goede eigenschappen en kwaliteiten hebben. Wanneer we sollicitatie  houden en de uitslag van de sollicitaties bekend maken en je verliest, betekend het niet dat je Fash direct moet verlaten. Er zijn kansen genoeg om ons bij te staan in het staff team alleen moeten jullie daar wel iets voor doen. Om sollicitaties open te krijgen moeten we een aantal online hebben, dus spam lekker mee met de spamacties enzovoort zodat wij zo snel mogelijk weer nieuwe sollicitaties kunnen openen en misschien maak je dan wel kans! Bij de 15 online openen wij de sollicitaties! En bij de 25 online zal er een mio worden uitgekozen!

 Evenementen

We hebben nog niet heel veel evenementen en dat is wel jammer. Maar ja.. met weinig spelers valt er ook nog wel plezier te beleven, samen kletsen rondhangen etc. Maar hoe meer zielen, hoe meer vreugde. En hoe meer spelers, hoe meer evenementen er zullen komen! Ook worden er in Fash! soms prijzen weg gegeven tijdens het spammen.

  Hopelijk zien we jou in het hotel!

  Met Vriendelijke Groeten, 

- Het staff-Team!


Wat heeft Fashhotel nou allemaal?

 Een uitgebreid catalogus met veel customs, en de nieuwste meubels.
 Gezellige manager's / Nieuwe kleding!
 Een retro zonder exploits bestaat niet, wij hebben in Fashhotel de gevaarlijkste exploits eruit gehaald, dus de kans is heel klein dat iemand jou account hackt.
 24/7 VPS server
 BotShop, Roombuilder.
 Modtools werken volledig!
 Elke gevraagde aantal onlines word beloond!
 Leuke evenementen met leuke prijzen!
En nog veel meer!

Dus waar wacht jij nog op? Ga naar Alleen geregistreerde leden kunnen deze link zien. Registreer of log in om te bekijken. , en word ook een Fasher!!
Tot snel in Fashhotel!  [Afbeelding: angel.png]  

Update: Fashhotel is nog in bouw dus dont blame nogmaals...!

MVG

Fashhotel Manager Officialmein! ♛
[Afbeelding: XuLEf6feRcScbPq7fsvgig.jpg]
 
Reageer
#2
Het is gestopt lol.
 
Reageer
  
Leden die dit momenteel bekijken: 1 gast(en)