Welkom gast! Aanmelden Registreren


Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Error in navigator cache task caught
#1
Hey Rners,

Zodra mijn Phoenix 3.11 emu is opgestart krijg ik de volgende error:

"ERROR IN NAVIGATOR CACHE TASK CAUGHT"

In het hotel als ik op de navigator klik word je gedisconnect.

En staat er de volgende exception:

Code:
21-9-2014 0:30:06: Error: System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
   at ns0.Class32.method_0(GClass5 gclass5_0)
   at ns0.Class31.method_12(Class16 class16_0, Int32 int_0)
   at ns0.Class31.method_11(Class16 class16_0, Int32 int_0)
   at ns0.Class279.imethod_0(Class16 class16_0, Class18 class18_0)
   at ns0.Class16.method_13(Byte[]& byte_0)

Mvg , Freeze
- Freeze

 
Reageer
#2
Andere emu of db nemen
pls
 
Reageer
#3
(21-09-2014, 01:01)P0si0x schreef: Andere emu of db nemen

Net was alles nog goed heb al EMU opnieuw geprobeerd en backup op DB gedaan geen effect.
- Freeze

 
Reageer
#4
Miss n fout in een van je navigator tables
pls
 
Reageer
#5
(21-09-2014, 01:05)P0si0x schreef: Miss n fout in een van je navigator tables

Even kijken of ik die kan vervangen.
- Freeze

 
Reageer
#6
(21-09-2014, 01:01)P0si0x schreef: Andere emu of db nemen

Dat is nooit de oplossing, ass.

Maargoed, plaats is de code die hier staat: ns0.Class32.method_0(GClass5 gclass5_0)
 
Reageer
#7
(21-09-2014, 01:17)Gaby schreef:
(21-09-2014, 01:01)P0si0x schreef: Andere emu of db nemen

Dat is nooit de oplossing, ass.

Maargoed, plaats is de code die hier staat: ns0.Class32.method_0(GClass5 gclass5_0)

Waar?
- Freeze

 
Reageer
#8
(21-09-2014, 01:26)Freeze schreef:
(21-09-2014, 01:17)Gaby schreef:
(21-09-2014, 01:01)P0si0x schreef: Andere emu of db nemen

Dat is nooit de oplossing, ass.

Maargoed, plaats is de code die hier staat: ns0.Class32.method_0(GClass5 gclass5_0)

Waar?

Dat zeg ik net?
 
Reageer
#9
(21-09-2014, 01:35)Gaby schreef:
(21-09-2014, 01:26)Freeze schreef:
(21-09-2014, 01:17)Gaby schreef: Dat is nooit de oplossing, ass.

Maargoed, plaats is de code die hier staat: ns0.Class32.method_0(GClass5 gclass5_0)

Waar?

Dat zeg ik net?

Ja je zegt dit :
Code:
Maargoed, plaats is de code die hier staat: ns0.Class32.method_0(GClass5 gclass5_0)

maar waar? hahahaha
- Freeze

 
Reageer
#10
(21-09-2014, 01:37)Freeze schreef:
(21-09-2014, 01:35)Gaby schreef:
(21-09-2014, 01:26)Freeze schreef: Waar?

Dat zeg ik net?

Ja je zegt dit :
Code:
Maargoed, plaats is de code die hier staat: ns0.Class32.method_0(GClass5 gclass5_0)

maar waar? hahahaha

DAAR... Class32.cs method_0
 
Reageer
  




Leden die dit momenteel bekijken: 1 gast(en)