Welkom gast! Aanmelden Registreren


Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ArmyHosting vernieuwd !
#1

Hey Retronetters !

ArmyHosting is vernieuwd en alles is geverifieerd.

Op:  Alleen geregistreerde leden kunnen deze link zien. Registreer of log in om te bekijken. kan je de verificatie zien dat ArmyHosting geautoriseerd is om WHMCS te gebruiken.
Verder is ArmyHosting bekend bij de KvK, dit is te zien via: Alleen geregistreerde leden kunnen deze link zien. Registreer of log in om te bekijken.

ArmyHosting is een bedrijf dat zich bezig houdt met Webhosting, domeinnamen en (virtuele)servers. Wij houden ons bezig om voornamelijk de prijs zo laag mogelijk te houden en de service zo hoog. Wij hebben bijvoorbeeld de startup garantie, deze bied ondersteuning voor de basis opbouw van jouw website, Hierin kan je denken aan een WordPress installatie, Joomla! installatie of denk aan een html webpagina die er voor zorgt dat er content op jouw website staat. Dit is ook voor ons de focus.

Er zijn diverse virtuele servers voor bijvoorbeeld gaming servers, Remote Office en de grotere SQL uitbreidingen.
Mochten jullie geïnteresseerd zijn neem dan even een kijkje en mocht je er niet uit komen neem dan gerust contact met ons op.


Greetz,

NitroZ

 
Reageer
#2
Hi @NitroZ,

Zou ik je algemene voorwaarden mogen inzien en je privacy en cookie beleid? :-).
Met vriendelijke groet,

.
Vragen / Opmerkingen, stuur even een Alleen geregistreerde leden kunnen deze link zien. Registreer of log in om te bekijken. .
 
Reageer
#3
(11-04-2018, 20:22)Boet schreef: Alleen geregistreerde leden kunnen deze link zien. Registreer of log in om te bekijken.
 
Reageer
  
Leden die dit momenteel bekijken: 1 gast(en)